Söderhamn

2010 öppnades vår första filial i Söderhamn, ute på E-Center. I oktober 2017 flyttade vi till större lokaler och ligger nu placerade på Bröksmyravägen 19.

Vi expanderar fortlöpande vår verksamhet i Söderhamn,  utöver de nya lokalerna har öppettiderna utökats och kliniken utrustades med ett eget laboratorium, där några av de vanligaste proverna kan analyseras direkt, så att du som djurägare får provsvar på plats. Vi kan nu även erbjuda mer avancerade operationer med gasnarkos, ultraljud och röntgen.

Filialen har öppet dagtid måndag, tisdag, torsdag och fredag, samt eftermiddags-/kvällsöppet onsdagar för inbokade poliklinikbesök, operations- och akutfall.

Inbokade operativa ingrepp tar vi in löpande mellan 9-10. Under dessa tider kan det bli extra väntetider och vi ber er att ha överseende med detta.

I butiken kan vi hjälpa till med bl.a. foderrådgivning och försäljning av frisk- och sjukfoder till hund och katt. P.g.a. utrymmesskäl har vi begränsat med foder hemma, men många foder kan tas hem med 1 dags framförhållning.

Bokning via telefon på nummer: 0270-152 33. Var noga med att påpeka vilken klinik du vill komma till.

Läs mer om vilka tjänster som vi på Hälsinge Smådjursklinik kan tillhandahålla här.